mandag den 25. februar 2013

Drøjt men sjovt strik

Aldrig har jeg begivet mig ud i et projekt, som jeg både har lyst til at blive færdig med hurtigst muligt fordi det er så flot og spændende, men som jeg også har lyst til at kaste laaaaangt væk!!!

Jeg er gået i gang med et par strømper i denne opskrift fra Garnstudio. Jeg er stadig ved den første og jeg gik i gang i sidste uge. Jeg er måske bare forvænt med, at jeg kan strikke et par strømper på et par dage...
Men jeg GLÆDER mig til at se det færdige resultat, når begge strømper engang bliver færdige. Men jeg må da indrømme, det er et godt projekt, når man bare går og venter på at føde ;)


Her kan I se, hvor langt jeg er kommet so far....


Skaftet...
Hæl...
Det sorte garn jeg bruger er Drops Fabel og det lilla/pink er noget (dyrt) strømpegarn, jeg købte hos Tante Grøn for et par år siden, som  aldrig kom i brug. Det er multifarvet og går fra mørk lille og over i pink - utroligt smukt! :) Desværre er jeg en klovn til at gemme bandaroler (eller hvad de nu hedder), så jeg kan ikke komme med yderligere detaljer.
Men hvis nogen kender det, så må I endelig oplyse mig ;) 


Btw. Hvis I skulle have lyst, så er jeg også på Instagram under navnet Ivalusen. Der smider jeg jævnligt billeder ind (som I nok kan se på billeder jeg sætte i bloggen her).

Ønsker jer alle en skøn mandag. 

Over and Out
Ivalu(sen)

10 kommentarer:

 1. WOW Flotte strømper. dem gad jeg godt eje, men jeg nøjes med almindelig glatstrikket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. :)
   Men hvis du en dag vil prøve kræfter med dem, så er resultatet absolut besværet værd. Og sok nr. 2 går absolut hurtigere ;)

   Slet
 2. De er virkelig flotte! Men ja det ser ud til at være et stort arbejde! God fornøjelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha. Det er nu meget skægt med sok nr. 2, for så kan man se en ende på arbejdet :D

   Slet
 3. Hvor ser det bare fint ud! Jeg ville ønske, at jeg kunne blive lidt bedre venner med strømpepindene...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk kun 2. gang jeg strikker strømper med mønster... :)
   Du må jo bare i gang med at øve dig ;)

   Slet
 4. Så kom jeg forbi igen - og får denne gang også lagt en kommentar :-) de er så fedt, at du er tilbage, og jeg nyder at følge med både her og på insta.

  Og fast læser skal jeg nok blive - jeg skal bare liiiige have afmeldt mig en anden blog, før jeg kan tilmelde mig en ny i systemet (det der maks på 300 - hvem har fundet på det?).

  Velkommen til Blogland igen! - og hey - kan jo se på FB at du kender min fætters kæreste? Cecilie? Har I mon været i mødregruppe sammen?

  Knus Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du kigger forbi ;)
   Jeg nyder også at følge dig på Insta og her også :D Det er dejligt at være tilbage - og jeg kan slet ikke forstå, at jeg har kunne undvære at blogge i et helt år!
   Men jeg har dog læst bloggene i mellemtiden ;)
   Mærkeligt med de maks 300...

   Ja jeg kender Cecilie. Vi har faktisk kendt hinanden siden vi var børn. Vi lærte hinanden at kende på Lyø i en sommerferie, hvor hun og hendes forældre sejlede derover og mine forældre og jeg var på ferie derover (har familie på Lyø)... Så det går jo mange år tilbage ;)
   Så jeg får lov til at nyde deres selskab fra tid til anden :)

   Knus Ivalu

   Slet