torsdag den 7. marts 2013

Stilletid...

Der bliver nok lidt stille her på bloggen de næste par uger - men jeg satser stærkt på, at være ovenpå igen omkring 1. april...

Hormonerne er over mig, hævelsen og vand i kroppen, stor baby i maven og en enorm træthed fylder lidt for meget til, at jeg kan overskue en hel masse.

Så jeg tager en lille time-out fra bloggen. Men følg mig på Instagram under Ivalusen, der kommer jævnligt billeder på ;)
Jeg følger dog stadig med i blogverdenen, men det kreative bliver ikke lige vist frem med fine indlæg... Det må komme til april ;)


I går havde jeg besøg af min far, mens min mor var på arbejde her i Odense. Vi lavede ikke en dyt - vi hyggede bare. Far skrev breve og jeg sad med Hama-perler og lavede dét der skal blive til påskepynt her i huset... Fuglen har jeg 'lånt' af Barslundmadsen, i håb om at det ikke gør noget.. Forleden kom Jonathan i bad. Normalt vil han SLET SLET SLET ikke i bad - men jeg lokkede med, at hans biler også skulle i bad, så gjorde lige pludselig ikke så meget - og IH hvor han hyggede sig.... Håber ikke de bade bliver et problem fremover.. ;)


I dag er jeg i uge 40+2. Dét der med at gå over tid - lige meget hvor meget man forbereder sig på, at man sikkert går over tid, så er det altså bare ikke sjovt i sidste ende... MEN, det trøster at vide, at det hele kan ske når som helst og måske inden for en uge? Når man nu har ventet i 40 uger, så kan en uge eller 2 mere vel ikke gøre alverdens forskel???


Jeg synes egentlig ikke min mave er så voldsomt stor (i forhold til da jeg var højgravid med Jonathan). Men den føles GIGANTISK når jeg går, står, ligger og sidder. Vi var til vægtscanning tirsdag, hvor de målte hende til at veje ca. 4100g.. Det er større end Jonathan - dét var jeg lidt overrasket over.
Især da min mor så fortalte mig, at jeg blev født 2 uger over tid og vejede 27-2800g... OMG! Håber hun kan komme ud ;)

I må hygge jer og have en fantastisk dag, uge og måned.

Kram fra Ivalu

2 kommentarer:

  1. Sikken en flot mave men kan nu godt forstå at de er ved at være temmelig træt af den.

    Glæder mig til at se et billede af lillesøster når hun engang beslutter sig til at komme ud i verden :)

    SvarSlet