fredag den 8. august 2014

Eehmm...

I mit sidste indlæg og forrige indlæg står der, at jeg er fast besluttet på, at jeg vil blogge fast igen... Men alligevel så skriver dags dato 8. august og sidst jeg skrev et indlæg var i oktober 2013... WTF?

Jeg vil ikke sidde og skrive at NU skal være - for det virker åbenbart ikke.

Men hvad virker så? Er det fordi jeg skal tage en beslutning om hvad jeg vil med bloggen?

Men igen - det er jo ikke fordi jeg har nogen stor blog - det er min egen blog for min egen fornøjelses skyld og jeg er bare glad og overrasket, hvis der overhovedet er nogen der gider læse mit pladder. For nogen stor skriver er jeg jo ikke. 


Hvad sker der så i mit liv lige nu?

Jamen sommerferien er ved at være slut. Det er min sidste lange ferie som studerende, i det, at jeg er færdig til januar.
Vi har været 16 dage på camping med ungerne (ja camping!). Det var hyggeligt, frustrerende, fantastisk, håbløst til tider, men i sidste ende var det en dejlig ferie, hvor vi havde tid til hinanden.

Nu er vi hjemme igen. Manden går hjemme sammen med mig - og vi prøver at få styr på hjemmet. Vi har rykket rundt på møbler og er i fuld sving, med at få det gjort til et hyggeligt hjem.

Jeg er holdt op med at ryge!!! Jeg har været røgfri i snart 2 uger og det er faktisk ret skønt. Mine tanker går også omkring at ændre madvanerne her i huset. Efter en ferie, hvor vi har spist hvad vi sådan lige kunne komme på, kan jeg tydeligt mærke (og se på vægten), at min krop er total mishandlet.
Jeg er træt, ør, doven og meget ubeslutsom. Det må høre op!
Mine tanker kredser lidt om, at jeg måske skulle bruge bloggen som dagbog?!? Det er jo nok det nemmeste, fremfor at sidde med papir og blyant..
Men er jeg tryg ved, at lægge alle mine tanker op på cyperspace, hvor det er tilgængeligt for ALLE?
Er jeg klar til at alle vil kunne følge med i når jeg fejler? For det gør jeg helt sikkert. For hvis jeg siger at NU skal det være, så virker det ikke.. Som med bloggen.. 

Nu må vi se - måske? - måske ikke... Jeg tager en dag ad gangen og så tager jeg den der fra ;)

2 kommentarer:

 1. Jeg vil glæder mig til at få dig tilbage på bloggen, for at følge lidt med i jeres dejlige liv :) Jeg kender det godt det med bloggen, synes også det er svært at finde ud af til tider. For helt ærligt, SÅ spændende er mit liv da heller ikke ;) Men alligevel skriver jeg videre. Min blog er slet heller ikke stor...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Simone :)
   Det er måske også bare fordi jeg blev opslugt af familie og studier - for hold nu op hvor har jeg haft travlt. Jeg har ikke haft noget som helst overskud - men synes det er begyndt at komme igen. Og i og med overskuddet er kommet, så er lysten til at blogge også vendt tilbage :)

   Slet